Evolve

Ontwerper van de totaalbeleving binnen jouw bedrijf

Je hebt een restaurant en een uitzonderlijk goed team dat past binnen jouw concept. De gerechten zijn van steeds verbeterende kwaliteit en aan alle details wordt gedacht. Je wilt je gasten verrassen met jouw eigen identiteit en ze laten zien dat jouw gerechten anders zijn dan de gerechten die je eigenlijk in elk ander restaurant ook voorbij ziet komen.

In dit geval kunnen wij van Marcel Wurster jouw bedrijf naar een volgend niveau brengen. We heb ons gespecialiseerd in het creëren van een totaalbeleving voor jouw gasten. Jouw producten, de wijze van presenteren en de omgeving moeten elkaar aanvullen en de ervaring van de gast compleet maken. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor die producten die je nog nooit bij iemand anders hebt gezien. Wat betekent dit concreet?

Marcel Wurster de productontwerper

Tijdens mijn werk als kok liep ik vaak tegen hetzelfde probleem aan. Het eten was vaak heerlijk, de presentatie prachtig, maar het geheel kwam niet altijd goed tot zijn recht op het standaard servies dat in veel keukens wordt gebruikt. Een gerecht heeft soms een servies op maat nodig om geheel tot zijn recht te komen in vorm en materiaal dat precies aansluit bij het gerecht en restaurant.

Mijn ruime ervaring als kok en product ontwerper ben ik gaan combineren. Met een heel netwerk van gedreven karakters ontwerpen we jou eigen bijzondere producten.

Samen kijken we naar jouw bedrijf, de aankleding en de producten en vervolgens gaan we het creatieve proces in. Wij ga aan de slag met het ontwerpen van de juiste elementen die van de losse onderdelen in binnen jouw zaak een totaalbeleving maken.

Het moet gewoon fucking vet zijn

In ons werk laten we alleen beperken door jouw mening. Wat jij ook in jouw hoofd hebt, we zorgen ervoor dat het uitgevoerd kan worden. Voor servies op maat, maar ook voor de herinrichting van jouw bedrijf of meubels op maat draaien we onze handen niet om. Welke sfeer jij ook zoekt, we ontwerpen de meubels, het servies en een inrichting op maat om die sfeer te creëren die jou verder helpen.

Bij ons is een opdracht niet af, voordat hij geheel aan jouw verwachtingen voldoet.