Ontwerper van de totaalbeleving binnen jouw bedrijf

Je hebt een restaurant en een uitzonderlijk goed team dat past binnen jouw concept. De gerechten zijn van steeds verbeterende kwaliteit en aan alle details wordt gedacht. Je wilt je gasten verrassen met jouw eigen identiteit en ze laten zien dat jouw gerechten anders zijn dan de gerechten die je eigenlijk in elk ander restaurant ook voorbij ziet komen.

In dit geval kan ik, Marcel Wurster, jouw bedrijf naar een volgend niveau brengen. Ik heb mij gespecialiseerd in het creëren van een totaalbeleving voor jouw gasten. Jouw producten, de wijze van presenteren en de omgeving moeten elkaar aanvullen en de ervaring van de gast compleet maken. Daarnaast kun je bij mij altijd terecht voor die producten die je nog nooit bij iemand anders hebt gezien. Wat betekent dit concreet?

Marcel Wurster, productontwerper

Tijdens mijn werk als kok liep ik vaak tegen hetzelfde probleem aan. Het eten was vaak heerlijk, de presentatie prachtig, maar het geheel kwam niet altijd goed tot zijn recht op het standaard servies dat in veel keukens wordt gebruikt. Een gerecht heeft soms een servies op maat nodig om geheel tot zijn recht te komen. Denk bijvoorbeeld aan een houten borrelplank die alle hapjes eer aan doet, of een dessertbord dat in kleur, vorm en materiaal precies aansluit bij het gerecht.

Mijn ruime ervaring als kok en productontwerper ben ik gaan combineren. In mijn eigen tijd ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het creëren van een totaalervaring binnen een bedrijf. Ik ontwerp daarbij mijn eigen, unieke producten.

Samen kijken we naar jouw bedrijf, de aankleding en de producten en vervolgens gaan we het creatieve proces in. Ik ga aan de slag met het ontwerpen van de juiste elementen die van de losse onderdelen in binnen jouw zaak een totaalbeleving maken.

Het moet gewoon fucking vet zijn

In mijn werk laat ik me alleen beperken door jouw mening. Wat jij ook in jouw hoofd hebt, ik zorg ervoor dat het uitgevoerd wordt. In de voorbeelden ging het even over servies op maat, maar ook voor de herinrichting van jouw bedrijf of meubels op maat draai ik mijn hand niet om. Welke sfeer jij ook zoekt, ik ontwerp de meubels, het servies en een inrichting op maat om die sfeer te creëren.

Bij mij is een opdracht niet af, voordat hij geheel aan jouw verwachtingen voldoet.