Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/marcelwurster/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the mollie-payments-for-woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/marcelwurster/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Functie _load_textdomain_just_in_time werd verkeerd aangeroepen. Vertaling laden voor het astra domein werd te vroeg geactiveerd. Dit is meestal een aanwijzing dat er wat code in de plugin of het thema te vroeg tegenkomt. Vertalingen moeten worden geladen bij de init actie of later. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 6.7.0.) in /home/marcelwurster/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Over mij - Marcel Wurster

Evolve

Marcel Wurster

Over Marcel Wurster

Na 25 jaar in de keuken besloot ik dat het tijd was om mijn creatieve skills uit te breiden naar het volgende level. Geen chef die zich druk maakt over aangebrand eten (al is dat natuurlijk nooit gebeurd…), maar iemand die ervoor zorgt dat jouw gerecht er zo goed uitziet dat je het bijna niet durft op te eten. Ik maak nu presentatieproducten die net zo uniek zijn als die ene ingrediëntcombinatie waarvan je dacht dat het een goed idee was (en soms ook echt bleek te zijn).

 

Ik ben een soort creatief kameleon: of je zaak nu strak modern is, klassiek met een vleugje drama, of bont zoals de inhoud van een verlaat carnavalspak—ik maak het passend. En ja, dat betekent dat ik soms met hout, keramiek, Plexiglas of zelfs een glazen fles in de weer ben. Als het maar past en mensen het niet direct herkennen als ‘gewoon een bord’.

 

Met een netwerk dat steeds groter wordt (ja, ik ken zelfs die ene gozer die alles van RVS weet), zet ik elke creatieve impuls om in iets tastbaars. Jij bedenkt het, ik regel het met de beste vakmensen die Nederland rijk is. En geen zorgen, ik zorg ervoor dat ze hun gereedschap op tijd slijpen.

 

Inspiratie? Ik haal het overal vandaan: van klassieke schilderijen en standbeelden tot graffiti en digitale kunst. Ik ben als een culinaire toerist: de ene keer in een chic restaurant, de andere keer bij een foodtruck met de beste burgers in de stad. En ja, net als jij kan ik het allemaal waarderen.

 

Wat ik het liefste wil? Dat mensen praten. Niet alleen over dat geniale gerecht dat je hebt geserveerd, maar over het hele plaatje. Dat ze nog maanden later zeggen: “Weet je nog die avond daar? Wat een ervaring!” En dat ze dan net doen alsof ze het vergeten zijn, zodat ze gewoon weer terug kunnen komen.

 

Dus, laat me iets voor je creëren dat je zaak net dat beetje extra geeft. Want laten we eerlijk zijn, als je wilt dat jouw gasten nooit uitgepraat raken, moet je ze iets geven om over te praten. En daar ben ik voor.