Evolve

Marcel Wurster

Over Marcel Wurster

Met mijn achtergrond als kok ben ik de afgelopen 25 jaar bezig geweest met creëren van gerechten. Hier begon mijn passie voor de horeca ook. Met deze ervaring van het combineren van mooie ingrediënten en verschillende bereidingstechnieken creëer ik iets in mijn hoofd en voortborduur ik verder. Zo ontstaat er een nieuw gerecht die ik graag serveer aan gasten. Soms complex en soms bescheiden. En daarna ontstaat er dan ook weer een impuls voor iets nieuws.

Naast het koken zelf vind ik presentatie ook altijd een interessant onderdeel. Of het nu een mooi bord, bakje, plankje of een lege fles is, het geeft een gerecht altijd weer een andere beleving. Graag zoek ik de grenzen op die toch passen in het restaurant, want het belangrijkste is dat het totaal moet kloppen. Ik stopten als kok bijna al mijn tijd en energie in het koken en had voor de uitvoering van ideeën in de totaalbeleving weinig ruimte.

Tot 2018.

Tijd moet je maken voor al je passies, en dat ben ik gaan doen. Begin 2018 ben ik begonnen met het creëren van producten om eten op te serveren voor andere restaurants voor aperitief hapjes, amuses, friandises, enz. Het zal je dan misschien ook niet verbazen dat ik voor “custommade” gegaan ben aangezien mijn passie het totaalbeleving van een zaak is. Grenzen zie ik steeds meer vervagen en ik voel alsof mijn creativiteit volledig los komt.

Ik creëer graag iets wat jouw zaak becomplimenteerd.