Evolve

Serviesgoed, meubels en een totaalbeleving op maat

Het ontwerpproces

Of je nu op zoek bent naar enkel op maat gemaakt serviesgoed, een geheel nieuwe inrichting van jouw bedrijf, of alleen een aantal unieke nieuwe meubels, wij gaan altijd voor het resultaat dat jij wenst. Het is daarom belangrijk om samen te kijken naar jouw bedrijf en te brainstormen over ideeën. wij kommen daarvoor graag naar jouw zaak toe. we leren op deze manier jouw bedrijf goed kennen en samen bespreken we alle wensen die jij hebt. Vervolgens gaan we ontwerpen en gaan we sparren over de ideeën. Samen met de meest geschikte professionals uit ons netwerk ga we daarna aan de slag om de ontwerpen, zoals bijvoorbeeld serviesgoed en meubels op maat, uit te voeren.  

Tot slot presenteren we jouw unieke producten en zie je hoe in jouw zaak een stap verder is opweg naar het hoge niveau.

Wanneer wij samen aan de slag gaan om jouw zaak naar een volgend niveau te brengen, zul je bij mij nooit een concept zien dat je bij anderen al eerder hebt gezien. Ik ontwerp alle onderdelen van het concept zelf en werk daarbij samen met een netwerk aan professionals. Jouw eindproduct is altijd uniek en zul je bij een ander niet tegenkomen.

Of het nu gaat om serviesgoed, meubels voor in jouw bedrijf of planken om een heerlijke borrel op te serveren, alles wordt op maat gemaakt en geheel aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Ons serviesgoed op maat

Je hebt ons al een aantal keren mijn unieke serviesgoed zien noemen, dit is namelijk waar de liefde voor het ontwerpen van Marcel Wurster is begonnen. De keukens waarin hij werkte inspireerde hem tot het ontwerpen van passend en uniek serviesgoed op maat, om zo de gerechten optimaal tot hun recht te laten komen. In onze webshop kun je voorbeelden bekijken van onze ontwerpen en natuurlijk ook de producten bestellen.

De producten in onze webshop kunnen bewerkt, aangepast en gepersonaliseerd worden. Vandaar dat we bijna geen voorraad hebben en het tijd kost om de gewenste producten in huis te hebben. Alles is bij ons bespreekbaar. 

Sommige dingen kosten veel tijd, sommige dingen kosten veel aandacht, sommige dingen kosten veel energie maar als je echt wat wil bereiken is beleving het allemaal waard.