Serviesgoed, meubels en een totaalbeleving op maat

Wanneer wij samen aan de slag gaan om jouw zaak naar een volgend niveau te brengen, zul je bij mij nooit een concept zien dat je bij anderen al eerder hebt gezien. Ik ontwerp alle onderdelen van het concept zelf en werk daarbij samen met een netwerk aan professionals. Jouw eindproduct is altijd uniek en zul je bij een ander niet tegenkomen.

Of het nu gaat om serviesgoed, meubels voor in jouw bedrijf of planken om een heerlijke borrel op te serveren, alles wordt op maat gemaakt en geheel aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Het ontwerpproces

Of je nu op zoek bent naar enkel op maat gemaakt serviesgoed, een geheel nieuwe inrichting van jouw bedrijf, of alleen een aantal unieke nieuwe meubels, ik ga altijd voor het resultaat dat jij wenst. Het is daarom belangrijk om samen te kijken naar jouw bedrijf en te brainstormen over ideeën. Ik kom daarvoor graag naar jouw zaak toe. Ik leer op deze manier jouw bedrijf goed kennen en samen bespreken we alle wensen die jij hebt.

 

Vervolgens ga ik ontwerpen en hebben we het samen over mijn ideeën. Samen met de meest geschikte professionals uit mijn netwerk ga ik daarna aan de slag om de ontwerpen, zoals bijvoorbeeld serviesgoed en meubels op maat, uit te voeren.  

Tot slot presenteren we jouw unieke producten en zie je hoe in jouw zaak het volgende niveau is bereikt.

Mijn serviesgoed op maat

Je hebt me al een aantal keren mijn unieke serviesgoed zien noemen, dit is namelijk waar mijn liefde voor het ontwerpen is begonnen. De keuken waarin ik werkte inspireerde mij tot het ontwerpen van passend en uniek serviesgoed op maat, om zo de gerechten optimaal tot hun recht te laten komen. In mijn webshop kun je voorbeelden bekijken van mijn ontwerpen en natuurlijk ook mijn producten bestellen.

De producten in mijn webshop zijn vaak uit voorraad leverbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een serviesgoed op maat verder te personaliseren of aan te passen. Alles is bij mij bespreekbaar en niks is mij te gek!